Sävelmatka

Minusta

Olen lähes koko ikäni elänyt musiikin parissa ja opiskelin musiikista itselleni myös ammatin. Olen viimeisen parinkymmenen vuoden ajan työskennellyt viulunsoiton opettajana ja päätyöni on edelleen soiton opetuksen parissa.

Olin jo pitkään ollut kiinnostunut erilaisista musiikkia ja ääniä hyödyntävistä menetelmistä, joita voidaan käyttää hyvinvoinnin edistämiseen. Olin vuosia aiemmin nähnyt erään hoitolan hyllyllä kauniita äänimaljoja, jotka jo silloin herättivät heti mielenkiintoni ja uteliaisuuteni maljoista saatavia äänimaailmoja kohtaan. 

Aikaa kuitenkin kului. Konkreettista kosketusta maljoihin en saanut, mutta ne palasivat ajatuksiini aina välillä. Aika ei ollut ilmeisesti tuolloin vielä kypsä maljojen maailmalle, mutta tunne ja kasvava kiinnostus veivät minut pikkuhiljaa etsimään niistä lisää tietoa. Lopulta päätin alkaa etsiä koulutuksia, ja Peter Hess® -menetelmään perustuva koulutus kiinnosti minua eniten ja päätin ilmoittautua mukaan. Ensimmäinen koulutuskerta vakuutti minut menetelmän toimivuudesta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta. Halusin oppia enemmän, jotta pystyisin tarjoamaan äänirentoutuksia myös muille asiasta kiinnostuneille.

Peter Hess® -äänimetodeja opetetaan Saksassa Peter Hess® -instituutissa sekä PH® – akatemioissa ulkomailla. Suomessa PH® -metodin virallisena kouluttajana toimii Medi-Sound Helsingissä.

 

© 2021 All Rights Reserved.